Afdrukken

 

Hieronder vindt u een brief aan Gerd Leers, Minister voor Immigratie, Integratie en Asiel. De inhoud spreekt voor zichzelf. 

Geachte Minister Leers, 

Criminele krakers die een pand vernielen en daarmee wegkomen worden door de gemeenten met alle respect behandeld en zelfs nog beloond. Er zijn advocaten die hiervoor het artikel over “huisrecht” gebruiken zoals vermeld in het Europees Verdrag voor de Rechten van Mens.

Zo anders komen duizenden eigenaren van recreatiewoningen er vanaf wanneer zij gewoon in hun huis willen wonen. Dan zijn er gemeenten die de bewoners zonder pardon uit hun huis zetten als ze er permanent of semi-permanent verblijven. De WOZ en andere belastingen gaan dan gewoon door. 

Er worden speciale BOA’s ingeschakeld om de parken te bespioneren. Een landelijke regeling hiervoor, daar wil de regering niet aan. Het huisrecht voor eigenaren van recreatiewoningen wordt gewoon door de politiek genegeerd.

Ook op ons bungalowpark dreigen mensen de dupe hiervan te worden en ik verzoek u in naam van deze bewoners om politiek asiel in Nederland. De reden: zij worden vervolgd door de overheid en van huis en haard verdreven.

Bij deze dank ik u voor uw antwoord op mijn vraag. 

Hoogachtend,

Frans van Houten